Site icon TheWindowsUpdate.com

Syksyn Kumppanitunnit FY24

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: Microsoft Tech Community - Latest Blogs - .

Huomaattehan, että jo pidettyjen Kumppanituntien tallenteet löytyvät samasta rekisteröitymislinkistä alla noin tunnin kuluttua Kumppanitunnin jälkeen.
 

Jatkossa Microsoftin tekniset Kumppanitunnit järjestetään suoraan Cloud Champion -sivustolla, josta ne ovat kätevästi saatavilla tallenteina heti livelähetyksen jälkeen. Muistathan rekisteröityä Cloud Champion -alustalle ensimmäisellä kerralla, jonka jälkeen pääset aina sisältöön sekä tallenteisiin käsiksi. Pääset rekisteröitymään, "Register now"-kohdasta. Täytä tietosi ja valitse Distributor kohtaan - Other.

Kumppanitunti on joka toinen perjantai klo 10.00-11.00 järjestettävä tekninen webinaari. Webinaarissa keskitymme Microsoftin ratkaisualueiden mielenkiintoisiin uutuuksiin. Kumppanitiimin arkkitehdit ja teknologiastrategit ovat poimineet kiinnostavia ja hyödyllisiä aiheita, joita he vuorollaan esittelevät. Webinaarissa on mahdollisuus esittää myös kysymyksiä aiheesta. Tee itsellesi toistuva kalenterivaraus ja muista ilmoittautua alla olevista linkeistä.

Alla on alustavat teemat, joiden tarkka agenda päivitetään lähempänä esityspäivää, sekä linkit aiempien Kumppanituntien tallenteisiin:

 

1.9.2023 Poimintoja kesän Inspiresta ja mitä uutta FY24. Erikoisvieraana Jussi Roine! 

Rekisteröidy tästä linkistä. 

 

Hyvää uutta vuotta! Microsoftilla alkoi heinäkuun alussa uusi tilivuosi FY24. Käymme syksyn ensimmäisessä Kumppanitunnissa läpi kesän Inspire-tapahtuman tärkeimpiä uutisia ja mitä ne tarkoittavat kumppaneille. Lisäksi meillä on mukana erityisvieraana Jussi Roine, joka yhdessä Jouni Heikniemen kanssa palkittiin Microsoftin Partner of the Year -ohjelmassa Vuoden vaikuttajina Suomessa. 

 

Yksi kesän uutisista oli kumppaniohjelman nimen muuttuminen Microsoft AI Cloud Partner Programmiksi. Mutta myös paljon muuta uutta julkaistiin. Kuulet näistä tiivistetysti tunnin aikana ja lisäksi tarjoilemme Jussi Roineen kommentit siitä, mihin syksyllä kannattaa keskittyä. Tutustumme myös koulutuspuolen uusiin tuuliin ja mistä saat ajanmukaista tietoa syksyn tulevista koulutuksista ja tapahtumista.  

 

Tämä Kumppanitunti ei ole supertekninen, mutta kannattaa silti tulla linjoille kuulemaan tiivistetysti kesän aikana tulleista uutisista yhdessä Jussi Roineen kanssa. 

 

Syksyllä Kumppanitunti jatkaa tuttuun tapaan joka toinen perjantai klo 10-11 valikoiduilla teknisillä aiheilla. 

 

Puhuja(t):

Vesa-Matti Paananen, Jussi Roine, Tapio Hurmerinta.

 

 15.9.2023 Mitä uutta Microsoftin AI-rintamalla? 

Rekisteröitymislinkki päivitetään myöhemmin. 

 

Päivitys Microsoftin viimeisimpiin AI-julkistuksiin kumppaninäkökulmasta.  

 

Puhuja(t):

Lukas Lundin. 

Exit mobile version