Ignite: BRK3170 Enabling the Modern Workplace w/ #Office365 & #MicrosoftTeams w/ @Karuana (Dutch)

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: Microsoft Teams Events Blog articles.

Microsoft Teams is onderdeel van een grotere strategie voor het transformeren van uw bedrijf en het empowerment van uw gebruikers. In deze sessie, deelde Karuana Gatimu bewezen tactieken op het gebied van adoptie door middel van Change Management. Ze wijst hier op belangrijke zakelijke scenario's & succes statistieken, het genereren van bewustzijn en het bevorderen van vaardigheden in uw community.

 

 

k1.png

 

Haar focus lag grotendeels rond het beïnvloeden van het gedrag van gebruikers. Hoe gebruikers zich meer kunnen openstellen voor teams? Wat maakt dat ze blij worden om de functionaliteit te gebruiken in plaats van vast te houden aan Skype voor het bedrijfsleven en e-mail?

 

 

k2.png

 

Karuana begon met het vertellen wat de belangrijkste voordelen zijn die je krijgt met Microsoft Teams. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

* Communicate - via chat, vergaderingen en gesprekken.
* Collaborate - met geïntegreerde Office 365 apps.
* Customize and Extend - met 3rd party apps, processen en apparaten.
* Work with confidence - dankzij de veiligheid, compliance en beheersbaarheid op Enterprise niveau.

Bovendien sprak Karuana, dat Microsoft Teams naast bovengenoemde punten, een oplossing kan zijn voor het oplossen van gefragmenteerde samenwerk ervaringen. In plaats van te hoeven springen tussen verschillende webbrowser tabbladen, applicaties en apparaten om uw werk gedaan te krijgen, maakt Teams het mogelijk om u werk meer te consolideren en in dezelfde applicatie te blijven. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat de adoptie succesvol is?

 

ka.jpg

 

Karuana benadrukte dat adoptie gaat over relatie management. Alles moet werken vanuit een technisch oogpunt, maar wat als gebruikers zich niet ondersteund voelen tijdens het proces?


k3.png  

Microsoft stelt voor om vroeg in het proces te gaan helpen. Elk Office 365 abonnement komt in aanmerking voor toegang tot het FastTrack team, dat kan helpen om het proces te vereenvoudigen. Als het een ingewikkeldere adoptie is, kan Microsoft helpen om partners in uw regio te vinden.
Karuana legde vervolgens de vijf stappen van een service adoptie framework uit:

1. Assemble your team
Stel u team samen uit technische en zakelijke personen. Zorg dat er multidisciplinaire teams, verschillende sponsers, technisch talent,  stakeholders, change agents en Champions aanwezig zijn.
 
2. Define strategy and scenarios
Stem de bedrijfs-en technische behoeften af, zorg dat de organisatie klaar is en maak een matrix wanneer het geslaagd is.
 
3. Access readiness
Bepaal de algemene organisatorische gereedheid met inbegrip van gebruikersgroepen, technische capaciteit, bestuur, veiligheid, steun en terugkoppeling.
 
4. Build a plan
Plan de implementatie gebaseerd op pilot ervaringen, early adopter Programma's en Champions, die klaar zijn om te helpen in de scope.
 
5. Onboard Employees
Zorg voor bewustzijn, implementatie, onboarding, en meet continue en neem feedback mee in je plan inclusief de succesverhalen.
 
Hoe na te denken over compliance in Office 365

De menigte werd vervolgens getrakteerd op een compliance verhalen en een snelle demo door Nishan DeSilva. Nishan beschreef hoe Microsoft kijkt naar compliance:k4.png

Access

  • Hij benadrukte het nut van Microsoft's recente Compliance Manager
    •  Dit stelt gebruikers in staat om de verschillende soorten controles te zien die er aanwezig zijn
  • Effectief gegevensbeheer speelt een rol en

 

Protect

  • Microsoft investeert in AI voor automatische classificatie en machine learning om de bescherming nog beter te maken.

 

Respond

  • Hoe reageert u op een interne audit? GDPR? Interne regulatoren?

 

Door dit framework te gebruiken, kondigde Nishan aan dat Microsoft in termen van compliance met de regelgeving nu bewaar labels, onveranderlijke item labels en regelgevende item labels aanbiedt. Wanneer records zijn gemarkeerd als onveranderlijk, kunnen ze niet meer worden verwijderd.

 

Dn4tGcZXkAAaq_B.jpg

 

Hij sprak ook nog over e-discovery in Office 365:
* Een gemakkelijk te gebruiken GDPR dashboard dat gebruikers in staat stelt om gemakkelijk verzoeken in te dienen die onderzocht moeten worden. Het dekt Exchange e-mail, Office 365 groepen e-mail, Skype voor het BedrijfsLeven, To Do, My Analytics en zelfs Teams berichten
 
Microsoft-teams gebruikers cases
Om terug te komen op teams adoptie, benadrukte Karuana het belang van brainstormen over potentiële use cases alvorens de beslissing te nemen om Teams te adopteren. Zij adviseerde ook om de software te adopteren in fasen (vooral voor grotere organisaties).
De onderstaande diagram illustreert verschillende manieren waarop teams kunnen resulteren in een positieve verandering in verschillende organisaties. De grijze boxen geven voorbeelden van gemeenschappelijke kantoor ergernissen, terwijl de roze-gekleurde boxen illustreren hoe dit in teams zou kunnen zijn.

 

k5.png

 

 

 

Organisatie vs. Project aanpak

Karuana liet 2 verschillende manieren zien hoe teams georganiseerd kunnen worden binen Microsoft Teams:

k6.png

 

  • Organisatorische aanpak

○ Aangewezen teams

○ Kanalen voor elke regio/groot initiatief

 

  • Project aanpak

○ Een cross-organisatie aanpak

○ Brengt meerdere gebruikers uit verschillende delen van de organisatie bij elkaar om samen te werken

○ Helpt bij het afbreken van silo's

 

Connectors toegelicht

Ten slotte kregen we een snel overzicht van hoe Yammer, blogs, en zelfs sociale media aansluiten op een kanaal in teams via connectoren. Dit maakt het veel gemakkelijker voor gebruikers om tabs op bepaalde informatiestromen te houden in plaats van constant te zoeken tussen verschillende bronnen.

k7.png

 

Bonus tips

 Als bonus, zijn hier nog een aantal tips uit de presentatie:

  • Een e-mail sturen naar een teams kanaal - gepositioneerd als een geleidelijke manier van het omzetten van e-mail gebruikers naar teams
  • U planner direct starten vanuit teams - volledig aanpasbaar

 

REMEMBER: these articles are REPUBLISHED. Your best bet to get a reply is to follow the link at the top of the post to the ORIGINAL post! BUT you're more than welcome to start discussions here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.