Forenklet bånd i Office – dansk undersøgelse

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: Office International Blog articles.

Hej Office International Community

 

Det nye Forenklet bånd i Office er designet til at hjælpe brugerne med at fokusere på deres arbejde og samarbejde på en naturlig måde med andre. Vi vil gerne høre om din oplevelse med de oversatte versioner (dvs. ikke-engelsk) i Word Online, PowerPoint Online og Outlook for Windows (Insiders).

 

Nedenstående undersøgelse løber fra torsdag d. 22. november til og med søndag d. 16. december. Som tak for deltagelsen forærer vi en Amazon-værdikupon på $100 til 3 heldige respondenter!

 

Sådan deltager du

  1. Hvis du endnu ikke er medlem, kan du tilmelde dig Office International Tech Community ved at klikke på knappen Join ovenfor. 

    Join_Button_Tech Community.png

 

  1. Besvar undersøgelsens spørgsmål herunder, og tryk på Send!

Du kan læse mere om Forenklet bånd i følgende artikler Det nye udseende af Office eller Brug Forenklet bånd i Outlook. Du er velkommen til at dele undersøgelsen på de sociale medier og invitere dine kolleger til at deltage. Undersøgelsen er tilgængelig på kinesisk (forenklet), tjekkisk, engelsk, fransk, tysk, japansk, portugisisk (Brasilien) og spansk.

 

Tilgængelighed og mulighed for deltagelse:

Forenklet bånd i Word Online og PowerPoint Online er tilgængeligt på 97 sprog. Forenklet bånd i Outlook for Windows er endnu ikke tilgængeligt på arabisk, amharisk, dari, hebraisk, koreansk, persisk, urdu, sindhi og uygurisk. 

 

Du kan se alle oplysninger om sweepstaket, mulighed for deltagelse og regler her. Bemærk! I henhold til de amerikanske eksportregler er det ikke tilladt at eksportere varer eller tjenester til Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien. Indbyggere i disse lande/områder kan derfor ikke deltage.

 

 

Hvis den integrerede undersøgelse ikke indlæses på denne side, kan du finde den her.

 

Sådan slår du Forenklet bånd til

  • I Word Online og PowerPoint Online skal du logge på med en personlig Microsoft-konto via http://onedrive.live.com. Forenklet bånd bør være slået til som standard, men hvis det ikke er det, kan du bruge til/fra-knappen, som vist her. Du finder knappen øverst til højre på skærmen. Hvis du ikke kan se til/fra-knappen, er Forenklet bånd desværre endnu ikke tilgængelig for dig. Vend endelig tilbage regelmæssigt, da båndet bør blive tilgængeligt snart.  PPT & WRD Toggle_DA.png

 

  • Sådan skifter du sprog i Word Online eller PowerPoint Online Hvis du er logget på med en Microsoft-konto, kan du få vist OneDrive på et andet sprog ved at vælge Indstillinger øverst på siden og derefter vælge det sprog, der bruges i øjeblikket for at få vist ruden Sprog. Vælg et andet sprog og land/område i rullemenuen, og vælg derefter GemLANGUAGEda-dk.png

 

  • I Outlook for Windows kan du skifte frem og tilbage mellem Forenklet bånd og det klassiske bånd. Kontrollér, at "Kommer snart" er aktiveret – ligesom på skærmbilledet – og klik på den nedadpegende pil i nederste højre hjørne af det fulde klassiske bånd for at minimere det til Forenklet bånd.

    Outlook_da-dk.png

 

Tak for din støtte og deltagelse!

 

Venlig hilsen Office International-teamet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.