Microsoft Inspire -virtuaalitapahtuman ilmoittautuminen on auki!

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: Microsoft Tech Community - Latest Blogs - .

Microsoft Inspire -virtuaalitapahtuman ilmoittautuminen on nyt auki! Vuoden suurimmassa kumppanitapahtumassa kerrotaan tulevan tilikauden suuntaviivoista ja prioriteeteista sekä ideoita miten kasvattaa yrityksesi liikevaihtoa yhdessä Microsoftin kanssa. Tapahtumassa juhlistetaan myös Partner of the Year Awards -voittajia. Microsoft Inspire järjestetään 19.-20. heinäkuuta.

 

Ensimmäisenä päivänä kuullaan puhujia, kuten Chairman and CEO Satya Nadella, Executive Vice President and Chief Commercial Officer Judson Althoff, President, Industry & Partner Sales Nick Parker sekä Chief Partner Officer and Corporate Vice President, Global Partner Solutions Nicole Dezen. Toisena päivänä on mahdollisuus osallistua keskusteluihin, päästä esittämään kysymyksiä asiantuntijoille sekä tutustumaan muihin kumppaneihin.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://inspire.microsoft.com/home?wt.mc_ID=Inspire2023_GPS_fld_we_bl_oo_bl_CO_vimon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.