Akselerer veksten av virksomheten din med Microsoft-partnerressurser

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: New blog articles in Microsoft Community Hub.

Enten du tilbyr tjenester eller utvikler programvare, er det viktig å ha tilgang til de riktige ressursene for å drive virksomheten fremover. Microsoft forstår behovene til sine partnere og har utviklet en rekke tilbud som er designet for å støtte veksten din. I denne bloggposten skal vi utforske de ulike ressursene som er tilgjengelige for Microsoft-partnere, og hjelpe deg med å finne den perfekte matchen for virksomheten din.

 

Microsoft tilbyr en omfattende pakke av ressurser og programmer som er skreddersydd for partneres behov. Enten du er i oppstartsfasen eller ønsker å utvide virksomheten din, kan disse ressursene gi verdifull støtte og muligheter for vekst. Her er noen av de viktigste tilbudene du bør vurdere:

  1. Medlemskap i partnerprogrammet: Ved å bli med i Microsofts partnerprogram (MPN) får du tilgang til et stort økosystem av ressurser, verktøy og fordeler. Som MPN-medlem får du synlighet og troverdighet i markedet, samt muligheter til å knytte kontakter med andre partnere, kunder og Microsoft-eksperter. Nettverket tilbyr forskjellige medlemskapsnivåer, slik at du kan velge det som passer best for virksomhetens mål.

  2. Azure for partnere: Hvis du tilbyr skytjenester eller utvikler applikasjoner, er Azure for partnere et ideelt program å utforske. Det tilbyr teknisk veiledning, markedsføringsstøtte og samarbeidsmuligheter for salg, slik at du kan dra nytte av kraften til Microsoft Azure. Som partner kan du dra nytte av Azures omfattende globale tilstedeværelse og nå ut til en stor kundebase.

  3. Program for uavhengige programvareleverandører (ISV): For programvareutviklere tilbyr Microsoft spesifikke programmer for uavhengige programvareleverandører. Disse programmene gir ressurser, verktøy og teknisk støtte for å hjelpe deg med å utvikle, markedsføre og selge programvareløsningene dine. Enten du bygger applikasjoner for Windows, Office eller andre Microsoft-plattformer, tilbyr ISV-programmene verdifull bistand gjennom hele utviklings- og markedsprosessen.

  4. Samarbeidsmuligheter for fellessalg: Microsoft samarbeider aktivt med sine partnere for å skape felles salgsmuligheter. Gjennom ulike programmer for fellessalg kan du samarbeide med Microsofts salgsteam og dra nytte av deres ekspertise for å nå en større kundebase. Samarbeidet i fellessalgsinitiativene kan betydelig øke salgsinnsatsen din og hjelpe deg med å sikre nye forretningsmuligheter.

Med flere tilbud tilgjengelig er det viktig å sammenligne og finne ressursene som passer best for virksomheten din. Vurder spesifikke mål, målgruppe og vekststrategi når du evaluerer disse partnerprogrammene. Vurder fordeler, støtte og hvordan de passer med forretningsmodellen din for å kunne ta en informert beslutning.

 

Som en Microsoft-partner har du tilgang til en rekke ressurser som er designet for å akselerere veksten av virksomheten din. Ved å dra nytte av de ulike tilbudene og programmene kan du utnytte Microsofts økosystem, styrke troverdigheten din og utvide kundebasen din. Ta deg tid til å utforske Microsoft Partner Network, Azure for partnere, ISV-programmer og samarbeidsmuligheter for fellessalg for å finne den perfekte matchen for virksomheten din. Lås opp potensialet til disse ressursene og ta vekstreisen din til nye høyder.

 

Utforsk mer her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.