Lataa kumppanien koulutusoppaat!

Posted by

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: New blog articles in Microsoft Community Hub.

VilleMononen_1-1695123771914.png

 

Microsoftin koulutusoppaat on suunniteltu varmistamaan, että tiimeillänne on kysytyimmät ja päivitetyimmät taidot nopeasti kehittyvässä teknologisessa ympäristössä.

 

Tekoäly ja pilvipalvelut luovat uusia mahdollisuuksia ja niistä on apua kaikenkokoisille organisaatioille. Nykypäivän nopeasti kehittyvässä ympäristössä, tekoälyn ja pilvipalveluiden potentiaalin hyödyntäminen ja valjastaminen käyttöön on välttämätöntä, jos yritykset haluavat menestyä.

 

Microsoft tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään ajan tasalla teknisessä tietämyksessä ja syventämään ymmärrystäsi siitä, miten teknologia voi auttaa organisaatiotasi kehittymään ja muuttumaan.

 

Ideaalien oppimisresurssien ja -mahdollisuuksien löytäminen voi olla haastavaa, mutta oppaamme helpottavat prosessia. Ne auttavat sinua löytämään tulevat tapahtumat, valmistautumaan roolikohtaisiin sertifikaatteihin ja tarjoavat muita resursseja organisaatiosi ja työntekijöidesi taitojen tukemiseen.

 

Lataa koulutusoppaat: Partner enablement guides (microsoft.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.