Technical Presales and Deployment -palvelu

Posted by

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: Microsoft Tech Community - Latest Blogs - .

VilleMononen_0-1695117043088.png

 

Hanki tarvitsemasi apu pilvipraktiikan tai -ratkaisun rakentamiseen. Saat henkilökohtaista apua Microsoftin teknisiltä konsulteilta. Technical Presales and Deployment (TPD) -palvelu mahdollistaa henkilökohtaiset konsultaatiot, joiden avulla voit suunnitella, rakentaa ja julkaista Microsoftin pilvipalveluja tai -sovelluksia ja nopeuttaa myyntimahdollisuuksien klousaamista.

 

TPD pähkinänkuoressa:

  • Microsoft auttaa organisaatiosi teknisten valmiuksien arvioinnissa, jotta saat selville keskeiset mahdollisuudet, jotka voivat auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.
  • Microsoftin konsultit auttavat palvelun tai sovelluksen kehittämisessä mm. arkkitehtuurin suunnittelussa ja ratkaisujen mukauttamisessa toimialaan.
  • Microsoft auttaa myyjiä tekemään demoja, Proof of Concepteja ja klousaamaan enemmän myyntimahdollisuuksia.
  • Microsoftin konsultit auttavat myös ratkaisun kehityksen ja myynnin jälkeenkin mm. implementointiohjeistuksella, suunnittelun tarkastamisessa ja muuttamisessa sekä muutosten sisällyttämisessä perusrakenteeseen.

Tutustu tarkemmin Technical Presales and Deployment -palveluun: Technical Presales and Deployment Services (microsoft.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.