Uutta markkinointimateriaalia saatavilla suomeksi nyt!

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: Microsoft Tech Community - Latest Blogs - .

WIN22_Productivity_003-oikea koko.jpg

 

Digital Marketing Content OnDemand (DMC) ja Partner Marketing Center (PMC) päivitetään säännöllisesti digitaalisilla markkinointikampanjoilla ja valmiilla, ratkaisukohtaisilla markkinointi- ja myyntimateriaaleilla, joita kumppanit voivat hyödyntää palvellakseen asiakkaita samalla aikaa säästäen. Nyt DMC-sivustolle on lisätty suomenkielistä markkinointimateriaalia.

 

CSP-kumppaneille suunnattu kuuden viikon suomenkielinen Secure Productivity -kampanja tarjoaa uusinta go-to-market-sisältöä, joka auttaa sinua edistämään asiakkaiden siirtymistä Microsoft 365 Business Premiumiin.

 

Microsoft 365 voi auttaa pk-yrityksiä:
1. rakentamalla Zero Trust -perustan
2. yksinkertaistamalla päätelaitteiden hallinnan
3. vapauttamalla älykkään tuottavuuden.

 

Microsoft 365 Business Premium -ratkaisun avulla autat pk-yritysasiakkaitasi hyödyntämään tekoälyn mahdollisuuksia. Tämä auttaa heitä uudistamaan toimintaansa ja menestymään tekoälyavusteisessa maailmassa.

 

Tutustu suomenkieliseen M365-kampanjaan tarkemmin ja ala kasvattamaan asiakaskuntaasi!

 

Kampanja on saatavilla myös ruotsiksi ja tanskaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.