Power Platform -mikrotutkinnolla kohti tulevaisuutta

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: New blog articles in Microsoft Community Hub.

VilleMononen_1-1701767350178.png

 

Teknologian kehitys ja tekoäly ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia tehdä työstämme tehokkaampaa ja mielekkäämpää. Siinä missä ennen tarvittiin koodaustaitoja sovelluskehitykseen, voi kuka tahansa nyt itse rakentaa omaa työtään ja rutiinejaan helpottavat automatisoinnit ja sovellukset.  

 

Uusi Power Platform -mikrotutkinto antaa jokaiselle meistä eväät luoda sovelluksia omaan ja työyhteisön käyttöön. Korkeakoulutasoinen Power Platform -mikrotutkinto on maksuton ja avoin kaikille. Se on saatavilla englanniksi. Kahdeksan opintopisteen mittainen kokonaisuus on toteutettu yhteistyössä korkeakoulujen, Microsoftin, Forward Foreverin, Sulavan ja Arrow ECS Finlandin kanssa. Kurssien avulla voit myös valmistautua Microsoftin sertifiointeihin.

 

Power Platform -mikrotutkinto on osa Taitoja työelämään -yhteistyöhanketta, jonka tavoitteena on saada 100 000 uutta tai lisäkoulutettua teknologiaosaajaa viiden vuoden aikana. Ohjelman kautta jo 32 000 osaajaa on tähän mennessä saanut uusia teknologiataitoja. Taitoja työelämään -hanke tarjoaa myös esimerkiksi Kyberturvan mikrotutkinnon ja suositun Practical AI -kurssin. Ensi keväänä avautuu uusi mikrotutkinto, jonka myötä jokainen pääsee tekemään tekoälystä työparin sovelluskehitykseen. 

 

Aloita opiskelu jo tänään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.