Tilaa kumppaneiden uutiskirje sähköpostiisi

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: New blog articles in Microsoft Community Hub.

Partner Newsletter.jpg

 

Microsoft AI Cloud Partner Program newsletter on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje, joka pitää sinut ajan tasalla Microsoftin kumppanuusohjelmasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

 

Uutiskirjeessä saat tietoa seuraavista asioista:

 

  • Microsoft AI Cloud Partner Program on globaali yhteisö, joka yhdistää partnereita, tarjouksia ja resursseja, joiden avulla voit rakentaa ja toimittaa menestyksekkäitä ratkaisuja asiakkaillesi. Ohjelma auttaa sinua innovoimaan, kasvattamaan liiketoimintaasi ja hyödyntämään Microsoftin johtavaa tekoälyteknologiaa.
  • Microsoftin asiantuntijoiden aiheet kattavat laajan kirjon tekoälyn sovellusalueita, kuten sovelluskehitys, laitteet, pilvipalvelut, tietoturva ja analytiikka. Saat vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat sinua luomaan asiakkaillesi arvoa ja vaikuttavuutta Microsoftin tekoälyratkaisuilla.
  • Uusimmat myyntistrategiat, tuotetiedot ja ohjelmapäivitykset antavat sinulle kilpailuetua ja tukevat myyntiprosessiasi. Saat tietoa Microsoftin tekoälytuotteiden ja -palveluiden uusimmista ominaisuuksista, hinnoittelusta, lisensioinnista ja saatavuudesta.
  • Liiketoiminta- ja markkinointiresurssit auttavat sinua markkinoimaan ratkaisujasi tehokkaasti ja erottumaan kilpailijoista. Saat käyttöösi Microsoftin markkinointimateriaalin, koulutuksen, tapahtumat ja kampanjat.
  • Kumppani- ja asiakasohjelmat tarjoavat sinulle lisäarvoa ja mahdollisuuksia myynnin edistämiseen. Voit osallistua Microsoftin kumppaniohjelmiin. Voit myös tarjota asiakkaillesi Microsoftin asiakasohjelmia.

 

Microsoft AI Cloud Partner Program newsletter on nyt globaali uutiskirje, joka tarkoittaa, että saat saman sisällön kuin muutkin kumppanit ympäri maailman. Pysy ajan tasalla Microsoftin kumppanuusohjelmasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

 

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi täältä: Sign up to receive the monthly Partner Newsletter (microsoft.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.