Opas Copilotin käyttöönottoon johdolle

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: New blog articles in Microsoft Community Hub.

VesaMattiPaananen_0-1712141417738.png

 

Copilot for Microsoft 365 – tekoälyn tehokas käyttöönotto organisaatiossa

 

Organisaatiot eri toimialoilla ovat siirtyneet tekoälystä puhumisesta sen laajamittaiseen käyttöönottoon. Vain kolmen kuukauden käytön jälkeen 70% käyttäjistä sanoi olevansa tuottavampia ja 68% koki sen parantavan työnsä laatua. Entä parhaat Copilot-käyttäjät? He säästivät yli 10 tuntia kuukaudessa.

 

Tämä suomenkielinen johdon käsikirja, joka perustuu Microsoftin Copilot for Microsoft 365 Early Access -ohjelman näkemyksiin, antaa sinulle neljä käytännöllistä vaiheitta, joiden avulla voit nopeasti kehittyä tekoälyä hyödyntäväksi organisaatioksi, nopeuttaa käyttöä ja henkilöstön sitoutumista sekä seurata edistymistä ja vaikutuksia.

 

Tallenna oppaan PDF-versio alla olevasta liitteestä.

 

Tämä opas on osa laajempaa Microsoft 365 Success Kit -pakettia, joka sisältää monia hyödyllisiä dokumentteja laajentamaan ja nopeuttamaan Copilot for Microsoft 365:n käyttöönottoa organisaatiossa. Siirry osoitteeseen https://aka.ms/Copilot/SuccessKit

 

In English here: http://aka.ms/Copilot/LeadersGuidetoAIAdoption 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.