TPD-palvelusta RAJOITTAMATTOMASTI teknistä pre-sales-apua

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: Microsoft Tech Community - Latest Blogs - .

Kumppaneille on tarjolla monenlaisia etuja, kun he saavuttavat nimityksen (designation) osana MAICPP-ohjelmaa. Näistä löytyy lisätietoa Benefits-oppaasta.

 

Yksi hyödyllisimmistä eduista on TPD eli Technical Pre-sales and Deployment -palvelu, josta kumppani saa apua oman tarjoamansa kehittämiseen tai tekniseen pre-salesiin. Tätä varten on ns. Advicosy Hour -pisteet, joita saa 50 kpl. Palvelu on helppo ottaa käyttöön Partner Centerin Benefits-osiosta. Lisätietoa ja palvelukuvaus löytyy osoitteesta https://aka.ms/TPD

 

HUOM! Kumppaneille on tarjolla RAJOITTAMATON määrä konsulttitunteja niissä tapauksisissa, joissa kyseessä on myynti- eli pre-sales-aktiviteetti. Tämä kannattaa kaikkien kumppaneiden ymmärtää ja hyödyntää.

 

Liitteenä on suomenkielinen PowerPoint-esitys, jossa kerrotaan lisää erittäin hyödyllisestä TPD-palvelusta. Varmistakaa, että organisaationne tuntee palvelun ja sitä voidaan helposti hyödyntää Partner Centerin kautta.

 

VesaMattiPaananen_0-1702287059197.png

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.