Uusia kampanjoita kumppanimarkkinointiin – Microsft Viva & Teams Essentials (PMC* + DMC*)

Posted by

This post has been republished via RSS; it originally appeared at: New blog articles in Microsoft Community Hub.

 

 

"Acquire new customers with Teams Essentials" ja "Reimagine the Employee Experience with Microsoft Viva" -digitaaliset markkinointikampanjat ovat nyt saatavilla auttamaan kumppaneita hankkimaan potentiaalisia asiakkuuksia sekä avaamaan uusia Microsoft 365 -myyntimahdollisuuksia.

 

Kampanja 1: Uusien asiakkaiden hankkiminen Teams Essentials -sovelluksella

 

Tämä uusi pienyrityksiin keskittynyt kampanja DMC:ssä ja PMC:ssä varustaa CSP-kumppanit markkinointiresursseilla ja aineistoilla uusien pienyritysasiakkaiden hankkimiseksi ja tulovirran kasvattamiseksi Microsoft Teams Essentials -sovelluksen avulla. Kumppanit voivat tavoittaa pienyritysasiakkaita, jotka eivät ole valmiita ottamaan käyttöön M365:ta, joilla on etulinjan työntekijöitä tai jotka haluavat yhden yhtenäisen paikan räätälöityjen sovellusten käyttöön. Teams Essentials on erinomainen itsenäinen, kohtuuhintainen tuote, joka tarjoaa pienyrityksille kaikki tarvittavat ominaisuudet pysyäkseen yhteydessä, tuottavina ja kilpailukykyisinä hybridityöskentelymaailmassa. Kumppanimme ovat ainutlaatuisessa asemassa hyödyntämässä tätä innovatiivista ratkaisua auttaakseen asiakkaita menestymään.

 

Kampanja 2: Työntekijäkokemuksen uudelleen määrittäminen Microsoft Vivalla

 

Microsoft Viva määrittelee uudestaan työntekijäkokemuksen tarjoamalla integroidun, turvallisen ja intuitiivisen alustan, joka parantaa tuottavuutta ja ajaa liiketoiminnan kasvua. Uudella automatisoidulla kampanjalla, joka on saatavilla DMC:ssä, palvelukumppanimme voivat synnyttää potentiaalisia asiakkaita ja avata uusia myyntimahdollisuuksia. He voivat auttaa asiakkaita vastaamaan tämän päivän hybridityötarpeisiin, kun henkilöstö ja tiimi voivat olla missä tahansa.

 

Kumppanit voivat ladata yhteisbrändättyjä ja erittäin mukautettavia materiaaleja Partner Marketing Centeristä kampanjan loppuun saattamiseksi, aina gated conentista sähköposteihin ja myyntiesittelyihin, jotka täydentävät myyntikeskusteluja.

 

Digital Marketing Center OnDemand (DMC)*

Microsoftin kumppaneille suunnattu alusta, jossa voi jakaa automatisoituja sisältöjä suoraan asiakkaille 12 viikon kampanjassa uusien liidien luomiseksi sekä asiakkaiden hankkimiseksi. Kampanja sisältää infografiikkaa, esittelymateriaaleja, ajattelun johtamisen artikkeleita, asiakastarinoita ja muita omaisuuksia, joita voi jakaa suoraan asiakkaille kumppanin omilta somekanavilta, sähköpostilistoilta ja blogeista. Erinomainen vaihtoehto kumppaneille, joilla on rajoitetusti aikaa ja resursseja.

 

Partner Marketing Center (PMC)*

Yhteisbrändättyjä ja korkeasti mukautettavia ominaisuuksia kumppaneille kokonaisvaltaisen kampanjan toteuttamiseen. Kampanja sisältää kaikkea matkan edistämisestä gated-content-sisältöön, kiinnostuksen herättämiseen, hankintaan, harkintaan ja päätöksentekoon. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.